f.a.q.

HB JE VRAGEN? WIJ HEBBEN DE ANTWOORDEN.

Tanden bleken doe je niet zomaar. Er komen waarschijnlijk veel vragen in je op, voordat je gaat boeken. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een e-mail.

Is tanden bleken bij Mrs. White Bite veilig?

Mrs. White Bite werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken door Mrs. White Bite 100% veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Kan ik gevoelige tanden krijgen?

Nee. Het komt een enkele keer voor dat men vlak na de behandeling een beetje ongemak kan ervaren, maar dit is dan ook ten alle tijden na 24 uur verdwenen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dat verschilt per behandeling. Bekijk onze prijzen, hier staat aangegeven hoe lang elke behandeling duurt.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Gemiddeld 6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel zie je direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer terug verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel koffie, thee en rode wijn of rook je veel sigaretten, dan zullen je tanden sneller verkleuren. En dan heb je sneller een nieuwe behandeling (Touch up) nodig.

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Dat kan. Ook op kronen komt een laagje aanslag. Deze aanslag wordt met bleken verwijderd, maar het wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon. Het polijsten van kronen raden wij af, omdat er krasjes kunnen ontstaan.

Is het LED licht schadelijk?

Nee, dit is 100% veilig.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

4 uur na de behandeling kun je beter niks eten, omdat de bleekgel nog doorwerkt. Je kan wel water drinken. Zorg ervoor dat je op de dag van de behandeling alleen wit eet. Rijst, bloemkool, eiwit, wit vlees, bananen, etc. De dag na de behandeling kun je weer gewoon alles eten.

Vanaf welke leeftijd is het mogelijk?

Onze behandelingen zijn niet leeftijdsgebonden. De gel waarmee wji werken bestaat uit kokosolie en sodium bicarbonaat. Dit is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor je gebit. 

Welke behandeling heb ik nodig voor spierwitte tanden?

Dat ligt aan jouw starttint en de kleur van je melkgebit die je als kind had. Wanneer je een afspraak maakt, kijken we samen naar de mogelijkheden, jouw wensen en wat ervoor nodig is om dit te behalen.